Hopp til hovedinnholdet

Har opplevd mobbing og vurderer å møte en psykolog. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 13 år. jeg har bytta skole pga. mobbing, på gamleskolen min så ble jeg mobba av de eldre, jeg ble dytta, jeg ble slått og ble tatt kvele tak på. I timene når jeg ikke fikk noe til så fikk jeg kjeft av lærene. Nu er jeg livredd får å si det jeg mener og snakke foran familie. mammaen min vil at jeg skal lese en bok høyt får ho (ho sa så jeg skulle bli vant til å høre stemmen min.) men jeg begynte bare å skrike får at låste seg og jeg klarte ikke å få ett ord ut, da sa ho at jeg fikk to valg 1. lese høyt får ho 2. Møte en psykolog. jeg vet ikke, vurder å ville møte en psykolog men er i tvil. hva synes du/dere?

SVAR

Besvart 31.01.2015 17:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
account_circle