Hopp til hovedinnholdet

En gutt kaller meg for feit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I 8. Klasse kallte en gutt med for feit hver dag. Jeg latet som ingenting og smilte som ingenting hadde skjedd:( men egentlig satt jeg innimellom å gråt for meg selv når jeg kom hjem. Det ble mindre og mindre av det, ikke vet jeg hvorfor men til slutt ble det slutt. Jeg husker godt han lo hver gang han sa det til meg og ofte vennene hans som hørte på. I dag (10. Kl) fikk jeg høre det igjen av den samme gutten, han og vennen hans lo. Jeg sa ingenting i mot for jeg hadde ingenting å si. Hvis han fortsetter å si dette til meg sier jeg ifra. Jeg er ca 167 cm og veier 72 kg. Jeg vet at noe er fett men mye er også muskler for jeg er litt Muskuløs etter mye trening. Jeg gruer meg hver dag som kommer til vi skal ha svømming. Hva kan jeg si tilbake til han? Synes ikke dette er lett å snakke om til venner, foreldre eller lærere. Vennene mine og jenter på skolen sliter med Spiseforstyrrelser og på en måte skryter av det til meg. Sier de er tjukke og jeg er så heldig som er så tynn. hjelp

SVAR

Besvart 28.09.2015 22:14:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle