Hopp til hovedinnholdet

Alt detter sammen for tiden, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg er en 15 år gammel jente som ikke har det så veldig bra. Jeg er full i angst og går gjennom en veldig tøff periode. Jeg har for det første kjærlighetssorg da kjæresten min slo opp med meg i desember 2015 fordi han syntes det var vanskelig med langdistansen (Bergen-Oslo). Jeg er fremdeles veldig glad i han og klarer ikke å gi slipp på hva vi hadde. Jeg hadde planer om å flytte nærmere han for å gå på en videregående skole der, som jeg har lenge ønsket å gå på en stund. Jeg blir også fysisk og psykisk mobbet. Jeg måtte bytte skole i 8. pga de samme personene, men jeg bor fremdeles i området der, og det gikk greit en stund, men nå har de startet å plage meg igjen slik de gjorde før. Jeg har smerter i hele kroppen etter å ha møtt de tidligere idag. Familien min har økonomiske problemer, noe de prøver å skjule så jeg ikke skal bekymre meg for det, for de vet at jeg veldig lett bekymrer meg for andre. Alt detter sammen for tiden... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger...

SVAR

Besvart 03.02.2016 20:40:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle