Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater skolen min. To jenter har kommet seg inn på min snapchat og lagret masse samtaler mellom meg og en annen. Hun ene var min tidligere bestevenn. Nå skal jeg til samtale på skolen da de ikke tror på meg og synes jeg overdriver. Kan jeg bytte skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei.Jeg vil bytte skole. HATER skolen min. Jeg hadde en bestevenn som jeg hadde begynt å "miste" til en annen jente. En dag fant jeg ut at de hadde logget seg inn på snapchat brukeren min.(Hadde ikke gitt passorde mitt) der de hadde lagret masse samtaler mellom meg og en annen. Jeg kaller dette hacking og har søkt litt rundt og snakket med folk og de mener også detter er hacking. Men en dag skal kontakt læreren min snakke med meg og forsvarer det de har gjort, og sier det ikke er hackng. Men det er vell hacking? Ingen av de voksene på skolen tror på meg. Rådgiveren på skolen mener jeg overdriver om enkelte ting. Men det er ikke sant. Så kan jeg bytte skole? (mamma vet alt dette)

SVAR

Besvart 14.02.2016 14:06:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle