Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg har møtt på internett har plaget meg lenge. Jeg ønsker ikke å leve lenger. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har mange venner.. Mange fine folk... Men jeg vil dø. Det er en gutt jeg møtte over internett, vi var bestevenner. Helt til en krangel kom, jeg skrev om det her før ( dc127 ). Han han nå plaget meg i fler måndter. Han var bestevennen til x-en min. Han kaller meg fake, monster, grusom osv. Jeg har sagt at han må kutte ut. Gjør han det? nei. Jeg vil ikke akkurat si det til foreldrene mine heller. Jeg er bare skikkelig lei nå ); . Jeg har hatt en fase med depresjon for ikke så lenge siden heller. Jeg vil ta selvmord. Men det som stopper meg er tanken på hvordan de som er glad i meg kommer til og ha det. Jeg vil ikke snakke med noen om det, jeg har prøvd og det hjalp ikke.. Hva skal jeg gjøre? ;-;

SVAR

Besvart 14.03.2016 13:29:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle