Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt mobbet og nå sliter jeg hjemme. Jeg har angst og skolevegring. Pappa forstår meg ikke og blir sint. Nå truer han med å ta vekk telefonen min og Internett. Jeg vet ikke hvem jeg skal snakke med da jeg har få å stole på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg sliter en del hjemme etter å ha blitt mobbet. .. jeg sliter med angst å skilevegring.. I de siste ukene er det pappa som har vært hjemme. ... Jeg føler att han ikke forstår meg. .. Han er liksom alltid sint... jeg får aldri være alene når jeg trenger det.... Han sier att jeg ikke prøver Å stå opp å gå på skole å alt sånt! Han sier att jeg bare er lat.... å att jeg må prøve å vise mere innsats for å ville gå på skolen.... å nå har han begynt å true med å ta vekk telefonen, internetten å alt slikt. .. vet ikke hva jeg skal gjøre. .. har ikke andre enn dyr å en venn jeg stoler på å snakke med... tørr ikke snakke med han heller for han blir bare sint.... føler att ingenting er bra nok! ! Takk på forhånd.. mvh fortvilet jente....

SVAR

Besvart 01.04.2016 21:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle