Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på om man må gå på videregående skole. Nå er jeg snart ferdig med ungdomsskolen og har fått tilbud om 100 % stilling på et gatekjøkken fra høsten av. På grunn av langvarig mobbing i skolen utviklet jeg posttraumatisk stresslidelse. Nå er jeg nesten frisk igjen. Hvis jeg opplever mer mobbing vil jeg kunne få tilbakefall. Dette vil jeg prøve å unngå.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ferdig med 10 årige grunnskole nå til sommeren og skal i utgangspunktet over til Vidergående til høsten.Men mitt spørsmål er må man gå på Vidergående ? Kan skolen sende bekymringsmelding til barnevernet hvis en elev er skolelei og ikke starter på Vidergående men istenfor begynner og jobbe og trives bedre med det ? Kan foreldrene bli politianmeldt hvis en elev ikke begynner på Vgs men heller begynner og jobbe ? Kan Vidergående tvinge deg til og møte opp på skolen ? Jeg er blitt mobbet av medelever siden 3 klasse på barneskolen og har utviklet en PTSD lidelse som var skyhøy men som jeg nå nesten er blitt kvitt takket være min privat psykolog så derfor spør jeg ? Er vgs pliktig ? Hva skjer hvis jeg ikke begynner på Vgs til høsten blir da barnevernet koblet inn å blir foreldrene politianmeldt for at jeg ikke vil gå mere på skole men jobb ?Vil bare legge til at jeg har fått tilbud om en 100% stilling på Mcdonalds til høsten.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer