Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg blir mobbet, men jeg vet ikke fordi jeg vil ikke kalle meg for et mobbeoffer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har et par problemer, og trenger noen å si det til. de siste to ukene har jeg vært så veldig deprimert. folk kaller meg negativ og sur hele tiden og det sårer meg. jeg tror at jeg blir mobbet, men jeg vet ikke fordi jeg vil ikke kalle meg for et mobbeoffer. folk sier at jeg skal gå å henge meg, at jeg er en stygg hore, fleskeberg/fettlår, at jeg burde få en sykdom å dø, at ingen liker meg og at jeg er en feit hval ( i tillegg til dum, rar, irriterende, negativ, retard, stygg, ect), men de styggeste kommentarene kommer som oftest fra mange forskjellige folk, og ved jevne mellomrom. mindre ekle kommentarer blir slengt et par ganger om dagen kanskje. er dette mobbing? jeg har selvskadet og kastet opp mat og prøvd å sulte meg gjentatte ganger, fordi mamma har plaget meg for vekten min i 5 år nå. jeg er 165 cm høy og veier 62 kilo. er dette normalt for en 14 år gammel pescaterianer som ikke går på noen fritidsaktiviteter? takk for svar :)

SVAR

Besvart 01.10.2016 10:14:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle