Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente med ADHD og tourette og føler selv at jeg sliter psykisk. Jeg trenger hjelp med min lillebror på 11 år som jeg er fæl til å erte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente med ADHD, tourette og føler selv at jeg sliter psykisk. Grunnet mye forskjellig, men bl.a. mor som aldri kom hjem på grunn av dårlig jobbforhold. Ble ganske apatisk en stund, til tider satt jeg bare i sofaen å så tomt ut i lufta mens familielivet pågikk rundt meg. Jeg har også en lillebror på 11 år pluss to bonus søsken som bor mestorparten av tiden hos mammas kjæreste. Det jeg trenger hjelp med er min lillebror på 11 år som har bodd samme steder som meg hele livet. Som liten fikk jeg ofte raserianfall som inkluderte alt fra skriking til klipping i pledd og slosskamp med min mor. Med ofte mener jeg to til tre ganger i uka. Min bror ble ofte vitne til disse raserianfallene på tross av at mamma ofte prøvde å få noen til å passe på ham hvis/når dette skjedde. I tillegg er har jeg alltid vært fæl til å erte ham og er det fortsatt. I det siste har jeg også begynt å utøve fysiske handler som et dult eller spark. Føler at jeg bruker mobbing av ham som terapi. Hjelp

SVAR

Besvart 27.11.2016 17:17:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle