Hopp til hovedinnholdet

Innlegget mitt bli slettet på alle forum jeg skriver på. Jeg opplever nettmobbing. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

okey ikkje frekt meint men eg har faens i det helvete fått nok NESTEN PÅ ALLE FORUM EG JOINER som handler om å snakke polltik blir innlege mitt slette pga dårlig norsk eg e fult norsk eg har blitt føtt i norge men eg har autism å skrive vansker faens nett mobbing kaller eg det eg e drit lei av nett mobbing å faens å bli mobba i virkeligheten eg føler for å faens eksplodere eg e drit lei av å bli nett mobba eg har blitt mobba heftig siden barnhagen å er enda mobba eg føler for at sinnet mitt blir bare sterker av kos mer eg blir faens nett mobba kofer e mennsker så faens dritt sekker? AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH eg føler faens meg bare for å lage min egen nasjon de enste ekte vennen eg har er noen eg har truffet i et spill som forstår meg å er enig i meste parten av polltiken min det pisser meg of at folk ska faens bry seg så mye om grammtisk korreksjon -__- UHG eg føler bare for å flytte ut te en egen øy

SVAR

Besvart 28.01.2017 11:19:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
account_circle