Hopp til hovedinnholdet

Det er en jente på skolen min som har drevet å mobbet meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en jente på skolen min som har drevet å mobbet meg, men det har ikke blitt noe særlig bedre. Hun har gjort livet mitt til et helvete. Jeg har snakket med mange voksne, mamma og pappa. Lærerne har til og med prøvd å snakke med henne, men hun bare gir seg ikke. Hun bare fortsetter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har tenkt på selvmord fordi jeg ikke orker mer. Jeg orker ikke å leve lenger. Hun er det eneste jeg tenker på hver eneste dag. Jeg greier ikke å stoppe å tenke på henne. Det har gått skikkelig inn på meg og jeg har forandret meg skikkelig, jeg vet ikke hvem jeg er. Hver dag går jeg med en maske på skolen for at ingen skal bekymre seg for meg, men innerst inne har jeg det sikkelig dårlig. Mamma og pappa sier at jeg må prøve å holde ut de 5 siste dagene etter påskeferien siden jeg uansett skal bytte skole, men jeg greier fortsatt ikke å slutte å tenkte på det. Tanken på å se henne på skolen igjen på skolen gjør meg redd. Vær så snill å hjelp meg! Hva skal jeg gjøre?!

SVAR

Besvart 09.04.2017 15:17:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle