Hopp til hovedinnholdet

Ingen liker meg, jeg har dårlig selvtillit og tenker på selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det vanskelig på skolen ingen liker meg verken av jentene og guttene folk kaller meg stygg O.S.V. Når jeg kommer hjem går jeg på rommet og gråter tar en pause og tenker på selvmord at jeg bare vil dø, jeg gjør det aldri for jeg tørr ikke, men jeg skader meg selv av og til (ingen merker det mest fordi ingen bryr seg om meg). Jeg har sykt dårlig selvtillit gidder ikke å prøve å rekke skolen jeg bryr meg ikke om skole lenger heller... TIPS?? Når jeg skader meg er det ikke noe stort...

SVAR

Besvart 20.06.2017 10:52:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle