Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ingen liker meg, jeg har dårlig selvtillit og tenker på selvmord.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det vanskelig på skolen ingen liker meg verken av jentene og guttene folk kaller meg stygg O.S.V. Når jeg kommer hjem går jeg på rommet og gråter tar en pause og tenker på selvmord at jeg bare vil dø, jeg gjør det aldri for jeg tørr ikke, men jeg skader meg selv av og til (ingen merker det mest fordi ingen bryr seg om meg). Jeg har sykt dårlig selvtillit gidder ikke å prøve å rekke skolen jeg bryr meg ikke om skole lenger heller... TIPS?? Når jeg skader meg er det ikke noe stort...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer