Hopp til hovedinnholdet

Begynner på ungdomsskolen etter sommerferien, gruer meg forferdelig mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynner på ungdom skolen etter sommerferien, jeg gruer meg forferdelig mye, jeg har også begynt og tenkte på om jeg bare skal ta selvmord for og slippe ungdom skolen.. jeg har ingen gode venner som skal begynne på skole med meg, første skoledag blir jeg sikkert stående alene, og friminuttene også, jeg vil ikke bli sett på som Loner, og jeg er litt kraftig er redd for og dusje med de andre. Når det nærmer seg skolestart så har jeg tre valg, enten spise 2 ganger om dagen og løpe til jeg har forbrent 1500 calorier vær dag og håpe på det beste på Ungdomskolen, ta selvmord, eller bare gå på skolen, men jeGtørr ikke, jeg tror jeg er mentalt syk, pappa sier jeg bør bli innlagt på sånn hjem, jeg vil faktiskHeller det en ogStarte på ungdom skolen, jeg har så dårligSeltelitt at det er sykt, pappa og mamma sier det også, jeg har en sosial skrekk og sliter veldigHøyt med andreTing også det er masse jeg kunne sakt..Men hvordanKan jeg bli lagt inn påDånn hjem?JegMenerJegSelvTrengerDet

SVAR

Besvart 14.08.2017 17:59:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle