Hopp til hovedinnholdet

Hun har begynt i 9.kl og føler seg nå utestengt av vennene sine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 14år som trenger hjelp. jeg har nettp begynt i 9 kl og merkr skikkelig forandrng. jentene jeg pleide å henge md har forandret seg. jeg føler meg veldig utestengt, og føler ikke at jeg blir merket. står vi i en gjeng og snakkr sammen, merkr de meg ikke. de merkr ikke at jeg spør om ting og de er opptatt i og snakke om ting de har gjort sammen. som eks:kino eller shopping. de er sammen og jeg spør om å få bli med, men de vil ikke være så mange sier de bare, så jeg får jo ikke bli med. Har en vennine da, som jeg er med og hun føler akkurat det samme. vi blir liksom ikke inkludert lengr. går ofte og tenkr på dette, og har grått flere kvelder. jeg har fortalt dette til mor, og hun sier at jentr ofte er slik i denne aldern, og at jeg burde prøve å få nye vennr. men det er ikke så lett forklarer jeg. hun spør om hun skal snakke med lærern min om det, men det vil jeg ikke. jeg lurer på om dere har tips til hvordan jeg kan bli lagt merke til, eller hvordan få nye venner?

SVAR

Besvart 25.08.2017 20:56:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle