Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet mange venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har i en stund følt meg veldig lei meg og nesten litt deprimert. Jeg har alltid vært en ganske "populær" jente med ganske mange venner på barneskolen, men da jeg begynte på ungdomsskolen føler jeg at jeg mistet mange venner. Greia er at jeg har maaange venner, men jeg føler ikke at jeg er GOD venn med noen. Jeg har på en måte ingen gjeng unntatt en bestevenn jeg har, men hun er med i en annen gjeng som jeg ikke kommer helt inn i. I dag for eksempel fikk jeg vite om to bursdager jeg ikke er invitert i som er til jenter i klassen min (var bare 2 av jentene i klassen som ikke ble invitert) Og nå sitter jeg å ser på snap at alle er med venner i byen og er med hverandre hjem og sånn mens jeg bare sitter alene hjemme og kjeder meg

SVAR

Besvart 09.09.2017 11:13:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle