Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil stoppe baksnakkingen i vennegjengen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og venne mine gjør ting som ikke er greit vi baksnakker hverandre hele tiden alle like mye egt. Men jeg vil få en slutt på det for jrg ksn innrømme selv jeg gjør det og jeg vil stoppe med det men de andre må også det for vi baksnakker hverandre hele tiden. Først er den sur på den så så blir den snakke stygt om og sånn går det rundt men det er vasnkelig og ikke la seg påvirke heller nær noen begynner men får så dårlig samvittighet for føler jeg er så slem og egt ikke fortjente lykke i livet for det at det er derfor jeg er då myr lei meg og fikk OCD. At det er min skyld alt er jævlig. At jeg fortjener det jeg føler det men vill at alle skal ha det bra og jeg bare er slem selvom hele klassen ville sakt at jeg er den mest omtenksomme i verden jeg føler ikke det

SVAR

Besvart 16.09.2017 19:18:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle