Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir mobbet og ingen bryr seg om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 som blor nettmobbet(tror jeg da) d startet da jeg fikk snap og oppdaget noe som ble kald sarahah dær. Jeg lagde en egen bruker og ba folk om å skrive ting dær som jeg kan se men de er anonym. Det første jeg fikk var ordet stygg og sån fortsjettet det.... til nå har jeg blitt kalt stygg, kjempe stygg, hore..osv.. så jeg har egentlig ingen venner og jeg blir altid holt ute, blir kalt ting og slått av og til på skolen (ikke mye) Hva skal jeg liksom gjøre d er jo ingen som bryr seg om meg så....

SVAR

Besvart 09.10.2017 18:05:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du blitt mobbet i løpet av den siste måneden?

Blir du mobbet, er det viktig at du sier ifra - enten det skjer i skolegården eller på nett.

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Er det ulovlig å mobbe på nett?

Vi laget på gøy en nettside om hvem på skolen som hadde ligget med hvem, hvem som hadde gjort forskjellige ting på fest, la ut bilder og sånt. Nettsiden ble veldig populær og alle snakket om den. Nå har noen av de vi skrev om funnet ut at det var vi som laget siden. Kan de anmelde oss for mobbing eller noe sånt? Har vi gjort noe ulovlig?

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle