Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stoppe terging over tid? Hvem kan gjøre noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hva gjør skolene dersom en elev blir terget over en lengre periode på skolen? En periode på ca 2 uker. Og hva skjer da vis skolen ikke gjør noe eller at de gjør noe med det fortsetter? Hva kan man da gjøre som elev/foreldre? Hva om man ikke blir tatt seriøst og ikke blir tatt på alvor? Når er det greit å involvere kontaktlærer og evt skole hvis det ikke skjer noe? I hvilken grad må det være? Har blitt terget på skola i ca 2-3 uker og fortalte det til kontaktlærer før høstferien nå og vi det gjelder har ordet opp i det nå. Hva vil eller kommer kontaktlærer til å gjøre med det siden? Om hun vil gjøre noe med det

SVAR

Besvart 15.10.2017 14:20:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Er det ulovlig å mobbe på nett?

Vi laget på gøy en nettside om hvem på skolen som hadde ligget med hvem, hvem som hadde gjort forskjellige ting på fest, la ut bilder og sånt. Nettsiden ble veldig populær og alle snakket om den. Nå har noen av de vi skrev om funnet ut at det var vi som laget siden. Kan de anmelde oss for mobbing eller noe sånt? Har vi gjort noe ulovlig?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle