Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Å være kristen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en Kristen gutt fra Trondhjem og trives med det. Jeg er med på Tweens, Kjellern, Gledesbud, Biblgruppe, GOD, Og Bjørkly. Alt det jeg nevne var Kristne Tenåringsklubber i Tillegg Har jeg 15 leirer jeg kan være med på og en Bibelturnè til Bergen. Så jeg har vannvittig mange tilbud men jeg omgås jo Folk som ikke er kristne hele tiden.så her er noen spørsmål. 1) Hvorfor blir vi Kristne ertet 2)hva skal vi som er kristne svare / si / gjøre når de erter oss 3) Hvorfor i alle dager tror de at Kristne ikke kan gå på Konserter, kino, høre på Pop, gå i kule klær drive med idrett osv. jeg svare bare så lenge Jeg vet at Jesus tok bort synden min, og at jeg bare kan si Takk Jesus, og uten om det kan jeg gjøre hva jeg vil. da svarer de bare sier ikke Jesusen din at du ikke kommer til himmelen hvis du banner! da sier jeg bare nei Hilsen en frustrert gutt som vil behandles slik som de andre selv om han erkjenner at han har gjort mye dumt og tar imot tilgivelse

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer