Hopp til hovedinnholdet

Å være kristen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en Kristen gutt fra Trondhjem og trives med det. Jeg er med på Tweens, Kjellern, Gledesbud, Biblgruppe, GOD, Og Bjørkly. Alt det jeg nevne var Kristne Tenåringsklubber i Tillegg Har jeg 15 leirer jeg kan være med på og en Bibelturnè til Bergen. Så jeg har vannvittig mange tilbud men jeg omgås jo Folk som ikke er kristne hele tiden.så her er noen spørsmål. 1) Hvorfor blir vi Kristne ertet 2)hva skal vi som er kristne svare / si / gjøre når de erter oss 3) Hvorfor i alle dager tror de at Kristne ikke kan gå på Konserter, kino, høre på Pop, gå i kule klær drive med idrett osv. jeg svare bare så lenge Jeg vet at Jesus tok bort synden min, og at jeg bare kan si Takk Jesus, og uten om det kan jeg gjøre hva jeg vil. da svarer de bare sier ikke Jesusen din at du ikke kommer til himmelen hvis du banner! da sier jeg bare nei Hilsen en frustrert gutt som vil behandles slik som de andre selv om han erkjenner at han har gjort mye dumt og tar imot tilgivelse

SVAR

Besvart 24.10.2017 23:18:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle