Hopp til hovedinnholdet

2 jenter  på skolen gir oss stygge blikk og flirer av oss, hva skal vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går på videregående skole og vet ikke hva jeg skal gjør. Det startet med at jeg og min bestevenninne observerte to jenter satt og flirte og gidde oss stygge blikk i kantinen på skolen. vi gjorde dem oppmerksom på at vi såg dette. senere på dagen, så fant jeg ut at de jentene hadde klasserom rett bortom mitt, så gjennom hele timen hadde jeg opplevd at de jentene flirte og gjorde narr av meg i timen. når det ble friminutt gikk jeg til bestevenninna mi og fortalte hva de gjorde i timen. litt senere så tok hun ene jenta opp mobilen og filmen jeg og bestevenninna mi mens vi gikk bortover gangen. vi sa i fra til assisterende rektor og det ble et møte, der assisterende rektor og kontaktlæreren til jentene sa "filmen/bilde er slettet nå, så det er bare å legge dette bak seg" og "dette er sikkert bre en missforståelse, for det er lett å tro at folk blikker". Hva skal vi gjøre? de gjorde jo ingen verdens ting med dette og jentene fortsetter å flire og gi oss stygge blikk.

SVAR

Besvart 05.12.2017 11:24:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Jeg ser at noen blir mobbet, men jeg gjør ikke noe. Mobber jeg da?

Jeg ser at noen i klassen får kommentarer slengt etter seg på nett og i skolegården, men jeg gjør ikke noe. Er jeg også med på mobbingen hvis jeg ikke gjør noe?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle