Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få orden på huden i ansiktet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler meg tvinget til å bruke sminke. Ansiktet mitt har kviser og masse arr. Jeg klarer ikke gå uten sminke. Føler meg så stygg da. Jeg har tørr og sår hud. Værtfall sår og tørr rundt nesa og sår rundt øya. Er tørr over hele ansikte egt. Hvordan få det bort? Hva kan jeg bruke i mens ås huden ikke flasser og sminka blir helt jævlig på skolen Og på ungdom skolen har jeg sett folk begynne å se på meg i grupper hviske ting og le og ja helt klart baksnakking. Men det er folk jeg ikke kjenner mest. Jeg vet hvem de er men ja kjenner dem ikke. En veldig populær gikk forbi meg for 2-3 dager siden og smilte skikkelig ekkelt. Som Om hun hadde gjort noe for hevn og bare ventet på at jeg skulle finne det ut. Jeg har aldri prata sammen. Og det skjer sånn hele tiden når jeg går forbi henne. Vi har ALDRI pratet sammen og folk har begynt å baksnakke og jeg har nesten ikke venner og alt er egt bare helt fucka. Hvor en jeg går ser jeg folk snakker sur seg på likt og ler. Snakker ikke om følelser

SVAR

Besvart 17.12.2017 14:09:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle