Hopp til hovedinnholdet

MASSE problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har MASSE problemer. Jeg kan ramse opp litt i små ord: pappa drept 1,5 år siden. Dårlig råd. Pappas side av familie glemmer meg. Føler meg alene. Ingen venner. Alene hel tiden. Ekstra mamma glemmer meg. Dårlig på skole. Kjærlighetssorg. Komme Ikke over ex. Venner som svikter. Blir mobbet. Spiseforsyrrelser. Selvmords tanker. Familie problemer. Søsken i Brasil aldri ser dem. Pedofil lærer. Osv. Ingen vet om dette. Det jeg vil er å få venner. Det er ikke lett. Alle har venner på ungdomsskolen. Ingen vil at det skal komme en ny eller noe. Så... hjelp!! Jeg vil komme over ex. Men vil ha han tilbake. Mistet all kontakt med han og jeg savner han!! Han blokka meg på snap og kontakter. Hvordan få det normalt mellom oss???!!!!! Hjelp !!!! Plisss

SVAR

Besvart 10.02.2018 11:19:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sveip deg til venner

Sliter du med å finne venner? Da er kanskje en venne-app noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle