Hopp til hovedinnholdet

For å få bort all den smerten røyker, snuser og drikker jeg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er sammen med en gutt som er venn med eksen sin. når jeg skulle møte de en gang kysset hun kjæresten min): han dyttet henne vekk og løp etter meg. men jeg ser ofte at de sender mye hjerter osv, uff er bare så redd for og miste han</3 ): også er faren min ofte på date med en jente han sier at han kommer tidlig hjem og drar i 16:00 tiden kommer hjem klokka 5 morgenen. men mitt største problem er at jeg blir mobba har blitt det siden barnehagen ): hadde ingen venner så så for meg en stor robot rev som var med meg hele tiden, jeg begynte og snakke til denne reven og fikk svar så vi hadde samtaler, men folk hørte at jeg snakket med meg selv osv så ble mobba for det også); for og få bort all den smerten røyker, sunser og drikker jeg føler at alt blir bort når jeg gjør det.men jeg går i 7 klasse jeg burde jo ikke gjøre det): hvordan får jeg stoppa alt dette her?);

SVAR

Besvart 12.04.2018 22:56:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle