Hopp til hovedinnholdet

Den jeg liker spredte rykter om meg og foreldrene mine skal skilles

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har sagt til en gutt at jeg liker han, han lovte å ikke spre det videre. Når jeg møtte noen gutter fra trinnet i dag så sa de: ååå du liker Petter! Og du spurte han om å bli sammen! (Men jeg spurte han aldri) Jeg oppførte meg modig og sa: ja, jeg liker Petter, har du problem med det? De andre ble helt stille. Men alle på hele skolen vet om det, og de ler av meg. Til alt dette så skal mamma og pappa skille seg, jeg fikk vite det i går. Jeg orker ikke mer, vil bar bytte skole! Jeg har venner som støtter meg, men jeg føler meg fortsatt mobbet av de andre gutta. Nr.1 jeg har kjærlighetssorg og nr.2 den jeg likte spredde rykter om meg! Dette er en av de værste ukene jeg har opplevd! Jeg bare prøver å ikke bli det, jeg tenker at alt kommer til å gå bra etter det dårlige, men det bare blir værre og værre hver dag! Jeg har bare vondt i hjertet og holder på å gråte. Jeg tror at jeg burde gå til rådgiveren på skolen! Kanskje hun hjelper!

SVAR

Besvart 10.05.2018 09:48:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle