Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg saksøke skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på snart 19 år som ble mobbet i 13-14 år, av dette ble jeg psykisk syk ble deprimert, suicidal, selv skadet meg selv og sliter med angst og sosial angst etter hevert ble det så ille at jeg begynte å isolere meg for vennene min og sånt, lå og sov nesten hele dagen osv... Det som jeg lurer på egentlig er om det går an å saksøke skolen selv om det er flere år siden jeg gikk ut av skolen? Det lærerne sa var at "Dette går over","Vi skal ta dette med videre til rektor" og "Dette skal vi få en slutt på." Mobbingen skjedde både psykisk og fysisk med anonyme meldinger, dyttet meg osv... Det lærerne endte opp med var å sette meg og mobberen ALENE i et eget rom så vi kunne "snakke" ut om hva som var galt. Det som skjedde da var at de satte oss ALENE på et rom med glassvegger så alle kunne se inn og da kom resten av mobberne og så inn på rommet og kunne mobbe meg gjennom veggen. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.06.2018 09:41:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle