Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte for å få nye venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er ein jente som går på videregående skole. Det som er problemet mitt er at eg blir ofte utestengt av vennene mine og når eg prøver å få kontakt med dei så kan dei begynne å snakke med meg også forlater dei meg. Dei har også kalt meg stygg, dei har sagt at eg er tjukk, dum også har dei seksuelt trakassert meg. Og det verste med det var at dei sa at eg var lett å få og at eg var lett og ligge med og at eg var gratis :-( når eg sa det til læreren så trudde hun Ikkje på meg. Eg er så lei meg får eg har ingen venner og eg føler meg ensom. eg vil gjerne gjere noke med det slik at eg kan få det bedre. Men det er bare det at eg Ikkje veit kor eg skal starte? Håper at eg kan få noken råd får å få det bedre :-)

SVAR

Besvart 24.06.2018 20:40:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle