Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til å begynne på skolen igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år For noen måneder tilbake ble jeg truet om å bli banket opp av noen jenter. Pga jente drama. Jeg fortalte fort til min lærer og rektor. Dagen etter ser hele skolen ned på meg. Jeg ble kalt for snitcher, Bitch osv. Etter en måned har jeg mista mange venner. Jeg tør aldri å gå ut av huset fordi jeg der så mange fra skolen min som gir jeg rare,sinte blikk. Jeg har mast lenge på foreldrene mine om å bytte skole, men det har ikke de lyst til. Nå er det sommerferie og jeg gruer meg til å begynne til skolen. Jeg føler jeg har ingen å snakke med så derfor skriver jeg det til deg. Jeg føler jeg hat så mye deperasjon i livet mitt. Jeg er ikke fornøyd med skolen og med familien min. Jeg har en bror på 6 år gammel som har Autisme. Han blir ofte ikke behandlet bra. Og Moren min er bestevennen hans. Noen ganger forstår jeg ikke hva han sier så mamma kjenner han godt. Andre i familien min er så dårlige fordi de ikke forstår han. Hjelp

SVAR

Besvart 29.06.2018 19:20:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle