Hopp til hovedinnholdet

Redd for at jeg skal bli mobbet igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt mobbet siden jeg gikk i tredje klasse. Det skjedde også en del ting hjemme, og ettervert ble det for mye for meg, så jeg begynte med selvskading og vurderte å ta selvmord. Tilslutt sa jeg i fra om alt og fikk lov til å bytte klasse. Jeg trives i den nye klassen, men går alltid rundt å venter på at noe galt skal skje. Nå skal jeg begynne i 10. Klasse og det viser seg at den klassen jeg gikk i før (den klassen de som mobbet meg går i) skal ha klasserom ved siden av mitt. Jeg er veldig redd, nå er det bare 1 uke til skolen begynner igjen og jeg gruer meg veldig. Hva viss de begynner å mobbe meg igjen? Jeg tror ikke at jeg klarer mer, da vil jeg heller ta selvmord. Noen tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 17.08.2018 13:46:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle