Hopp til hovedinnholdet

Orker ikke være ute blant folk, får bare høre at jeg er stygg og feit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Eg veit ikkej kva eg ska gjera meir. orker ikke å vere ute med folk lenger. få bare høre at eg er stygg, feit og må fiksa livet mitt. ingen av dei som seier det veit ka eg går i gjennom til vanlig. har slitt med overvekt, selvskading og problemer hjemme og blandt venner. har 3 gode venner eg kan snakke med alt om og dei står opp for meg vis det er noke so skjer. dei har hjelpt meg veldig. men klarer ikkje å hjelpa meg med tinga so eg virkelig trenger hjelp med.

SVAR

Besvart 11.09.2018 13:01:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle