Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg venner og kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 år Når jeg blir kjent med noen så tenker jeg omg du har fått venner men etter noen dager forandrer de seg hvorfor mobber de meg er jeg stygg eller hva skjer med meg er jeg annerledes. Jeg bruker hijab og er somalisk jente men jeg bruker buske jeg liker ikke å snakke mye men jeg liker å henge med gutter men når en somalisk jente eller gutt ser meg med gutter så tenker de noe annet eller at jeg er hore eller noe sånt men, jeg ække det. Noen ganger sier noen at jeg ser ut som en hore bare for jeg bruker bukse med hijab. Jeg ønsker meg kjæreste jeg har rumpe og store pupper og alle guttene går etter meg men jeg føler at de vil bare ha sex med meg og ikke no mer. Hjelp meg

SVAR

Besvart 05.10.2018 09:39:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle