Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke på skolen og har ingen venner i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trives ikke på skolen. Jeg går i en klasse hvor jeg har null venner, jeg klarer ikke å få gode karakterer, jeg har prøvd å få venner i klassen men de kaller meg homo tilbake, og jeg har prøvd å bytte klasse men det ble det ikke noe av. Jeg og min familie var på flere møter med min lærer og rektor for å snakke og ta opp mye av det som skjer hos meg på skolen. Vi prøvde å få meg til en annen klasse, men det gikk ikke/min lærer sa at man bytter ikke klasse på denne skolen. Jeg har absolutt null venner i klassen, ikke en eneste å snakke med, eller være med sosialt. Jeg har prøvd å prøvd, men de jeg har prøvd å bli venn med bare ignorerer meg for hvem jeg er, og kaller meg stygge ting tilbake, mobber meg på nett, og får jeg til å rett og slett ha det dritt. Jeg hater skole akkurat nå! Det gir meg ingen motivasjon. Føles ikke ut som at læreren liker meg heller. Dette gir meg selvmords tanker og jeg vil ikke leve. Men jeg har andre venner fra andre steder.

SVAR

Besvart 26.10.2018 15:36:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
account_circle