Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir utestengt hele tiden og har ingen venner fra klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg blir utestengt hele tiden, jeg har ingen venner fra klassen, eller jeg har en falsk venn da, d r alltid gøy å være med henne, men når vi r med andre blir jeg bare utestengt, hun r den eneste vennen jeg har fra klassen men hun r ikke en særlig god venn, jeg r alltid en slaks reserve venn for henne, alltid hvis hun har kranglet med vennene sine, så er jeg alltid der for henne, men jeg blir så lei av at henne bruker meg, når hun r med noen andre så får jeg veldig ofte masse stygge blikk fra henne! jeg tør ikke å snakke med henne om d Fordi hun blir så fort sur, jeg tørr heller ikke å snakke med noen om d, fordi d jeg hater aller mest r hvis noen ser at jeg gråter! Så jeg har alltid holt ting inni meg, håper jeg får svar fort

SVAR

Besvart 31.10.2018 20:17:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle