Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir erta og ledd opp i ansiktet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg blir erta og ledd opp i ansiktet nesten hver dag. Har sagt ifra til en lærer og vi alle har snakket om det men de bare fortsetter. Når de erter og ler meg opp i ansiktet blir jeg sint og lei meg, jeg har bare lyst til å slå til de eller sparke de veldig hardt, men jeg klarer å stoppe meg selv men nå Jar det bare blitt hverre. Vi har snakket med to voksene på skolen og jeg føler meg alene. Jeg tørr ikke å konfrontere dem eller noe, når vi snakker med en voksen holder jeg nesten på å begynne å gråte. Jeg hater de og vil at de skal dø. Når vi snakker med en lærer driver de å lyver og finner diskuterer hva de skal si før vi snakker med de voksene, det de voksene ikke vet er at de sitter der og lyver, har så lyst til å spørre hvorfor de lyver imens vi snakker med de voksene men jeg tørr ikke. Hva burde jeg gjøre? Hilsen en desperat jente!

SVAR

Besvart 24.11.2018 08:46:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle