Hopp til hovedinnholdet

Noen gutter på skolen slår meg på rompa, jeg gråt, er det overreaksjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen dager siden på skolen så kom det en gutt ifra klassen å slo meg kjempe hardt på rumpa, jeg fikk onkli ont å gikk til gangen dær det stod noen andre gutter. Han som slo meg følget etter meg og tok med seg en anna kompis. De stelte seg på vær sin side av meg og fortsatte å slå meg, jeg sa stopp mange ganger men de hørte ikke etter. Etter noen minutter kom jeg meg unna å løpte inn på do. Jeg begynnte å gråte, å hadde masse merker på rompa. Har aldri reagert sånn, og dette har holdt på siden 6.klasse. Å samtidig hadde jeg mensen da å lurer på om dette var greit å at det bare va hormonene som fikk meg til å gråte, eller om det ikke skal være sånn. Føler jeg overreagerte skikkelig.

SVAR

Besvart 07.12.2018 12:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle