Hopp til hovedinnholdet

Har ikke så mange gode venner i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke helt om jeg har valgt riktig kategori men tror den passer best. Men i allefall jeg har mange venner og har det egt ganske bra, men jeg har ingen gode venner i klassen liksom. Jeg er jo venn med alle jentene men det virker på en måte som om de ikke vil ha meg der. Har en del venner på skolen men ikke i samme klasse, og heller ingen på samme trinn så å bytte klasse vil ikke hjelpe. Har alltid noen å være med i friminuttene men når vi skal gå 2 og 2 sammen vet jeg aldri hvem jeg skal gå til. Men hva kan jeg gjøre? Har jo gått i denne klassen i snart 3 år og når vi begynte der hadde jeg to bestevenner men vi vokste på en måte fra hverandre så nå har jeg ingen i klassen jeg er veldig god venn med. Å bytte skole går heller ikke ettersom at det bare er 2 ungdomsskoler i kommunen og den andre kjenner jeg INGEN på.

SVAR

Besvart 31.01.2019 19:06:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle