Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lesbisk. Elever på skolen mobber meg for det. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg er lesbisk, og har kommet sånn halvveis ut. Foreldrene mine og mange av jentene i klassen og på trinnet vet det+ et par gutter. Men så er det en stor gjeng(liksom de populære eller whatever) som ikke vet om det, tror jeg.. eller de spredde rykter om at jeg var lesbisk før jeg hadde kommet ut til noen. men en gutt i klassen min er en del av denne gjengen og i hver eneste time sier han et eller annet om at å være skjeiv er haram og ekkelt. og siden han er "populær", tør ingen å si han imot. Jeg begynner bare å bli så lei av at verken lærerne eller noen av elevene sier noe. og spesielt siden mange vet at jeg er lesbisk og at jeg blir såret.. tør ikke si noe selv fordi jeg er veldig sjenert og usikker. vet ikke om dette ga mening, men jeg er så utrolig lei for det begynner å bli veldig slitsomt, og spesielt når de baksnakker meg pga at jeg er skjeiv.

SVAR

Besvart 03.02.2019 18:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle