Hopp til hovedinnholdet

Mange av vennene mine blokker meg, hva gjør jeg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, anngående snap brukeren min så lurer jeg på om det er normalt at alle venna dine blokker deg og de eneste du blokker er random folk som sender dickpics, jeg blokker aldri venner, bare de jeg ikke kjenner som sender dickpics som jeg ikke vil ha, men det føles ut som at veldig mange av vennene mine ikke vil ha kontakt med meg.. hva gjør jeg?

Besvart 09.02.2019 17:19
 

Svar
Hei

Hvorfor noen blokker andre kan ha flere årsaker... 

  • Noen bruker det dersom de opplever at det de får tilsend er ubehagelig eller krenkende, sånn som for eksempel dickpics. Så først kan det være en ide å tenke litt over hva du sender ut. Dersom du sender dickpics som andre ikke har bedt om er det forståelig at de blokker deg.

  • Noen bruker blokking som en måte å vise at de er fornærmet.
  • Andre bruker blokking som en måte å utestenge andre på.

Dersom du bare sender vanlig ting så er det jo merkelig at du blir blokket. Du kan snakke med vennene dine på skolen eller noe sånn, og spørre hvorfor de har blokket deg. Dersom dette handler om utestenging er det virkelig ikke greit og du kan snakke med en voksen slik at du får hjelp. Læreren din kan også hjelpe deg, fordi selv om dette foregår på fritiden så ha skolen lovpålagt ansvar for å hjelpe alle som føler seg mobbet. 

Du kan også snakke med helsesykepleier på din skole, eller kanskje en ungdomskontakt. Det kan jo kjennes litt kjipt å bli blokket dersom man ikke forstår hvorfor, og det er veldig fint å snakke med noen om dette. 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer

Føler du deg utestengt?

Ei jente er trist mens jenter i bakgrunnene fniser (colourbox.com)

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing