Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på folkehøgskole, og sliter mye med selvtilliten pga mobbing...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en gutt som sliter mye med selvtilliten for tiden. I august begynte eg på folkehøgskole, i starten hadde eg det veldig kjekt og var veldig fornøyd. Eg reiste sammen med 4 andre gode venner som eg har kjent ganske lenge. Problemene begynte når alle vennene mine begynte å få dame på skolen og mange andre fikk par, jeg følte som om jeg var den eneste som ikke klarte å få noen. I tillegg så har vennene mine begynt å kjøra meg ganske hardt med stygge kommentarer og generelt prøver å grave meg ner i vi er venne gjeng der vi kan kjøra hverandre ganske hardt av å til men det har blitt en hverdalige ting at jeg får en stygg kommentar minst en gang til dagen og jeg føler at de går bare i mot meg. Dette gjør jo at selvtilliten min blir ennå dårligere. Mange ganger så føler jeg at ingen jente vil ha meg og at eg ser helt jævlig ut har. Kæ kan eg gjør for at det ska bli bedre?.

SVAR

Besvart 04.03.2019 15:41:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle