Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvmordstanker og kutter meg selv daglig. Hvordan få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har så dårlig selvtillit at jeg har hatt selvmordstanker, Jeg kutter meg på armene og jeg har fortalt det til helsesøsteren på skolen men det kommer nesten ingenting ut av det. Jeg har en type angst får å kunne åpne meg opp for andre mennesker da noen har misbrukt tilliten min. Før ble jeg mobbet, var i kontakt med barne vernet og har hatt det veldig vanskelig. Jeg kan kutte meg selv fler ganger om dagen. Jeg vet ikke helt hva dere kan hjelpe meg med, men det er verdt et forsøk. Hilsen Jente 13 år.

SVAR

Besvart 10.03.2019 11:05:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle