Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg mobbet og dårlig behandlet av guttene i klassen

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg føler meg veldig dårlig fordi jeg blir påenmåte mobbet, guttene i klassen behandler oss jenter skjempe dårlig og vi sier i fra til lærene men de bryr seg ikke det eneste de sier er det er sånn gutter er. og nå føler jeg med som en bæsj en på trinnet mitt lagde en profil og sa hemmeligheter om oss jenter og hun fortalte masse stygge ting om meg hva skal jeg gjøre jeg føler meg fryktelig etter alt det hun sa om meg alle sier at det ikke er sant men jeg har på følelese at de lyver fordi de fleste hemmelighetene hun sa til andre hadde vi faktis sagt.

Besvart 11.03.2019 21:55
 

Svar
Hei

Dette høres ikke ut som noe godt skolemiljø og elevmiljø. Det er overhodet ikke greit at lærerne ikke bryr seg. Her er det klart at du trenger noen å snakke med, og jeg tenker det vil være naturlig å snakke med helsesykepleier. Helsesykepleier er på en måte ikke en del av skolen, og har også ansvar for at den enkelte elev, og også miljøet på skolen skal være bra. Det er også viktig at du snakker med foreldrene dine. Dersom dette ikke blir ryddet opp i, er det en sak som krever at man går til et enda høyere ledd som rektor eller enda høyere. Dette er det uansett viktig at du snakker med voksenpersoner om, her trengs det nok litt mer hjelp til å rydde opp. Lykke til. 


Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing