Hopp til hovedinnholdet

Føler at vennene mine ikke bryr seg om meg, og trekker meg unna....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har det ikke lett i vennegjengen, jeg er ofte lei meg og går gjennom ganske mye denne tiden. jeg føler alle vennene mine ikke bryr seg om meg og er veldig imot meg som blir til at jeg heller er alene. de pirker på hver eneste ting jeg sier eller gjør og gjør narr av meg, det er ikke bare en men flere. de ler av meg og det får meg til å føle meg usikker. sier jeg ifra sier de bare jeg kan si ting tilbake eller de bare kødder. men det går for langt til tider. jeg opplever også at alle går imot meg, er jeg uenig med en så er det plutselig 3 andre i mot meg. jeg føler meg ganske lite ønsket. og det er veldig vanskelig å være med andre siden det er en ganske sammensveiset gjeng. jeg opplever også at de ikke vil være med meg på fritiden mer pga jeg trekker meg unna. når vi skal være to og to så finner de alltid en å være med med engang og jeg ender gjerne opp med en person jeg ikke kjenner, da ler de av meg og sier masse ting jeg ikke liker om meg. jeg blir veldig lei meg av dette.

SVAR

Besvart 26.03.2019 21:02:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle