Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble filmet da jeg sugde på en dildo. Nå blir jeg mobbet. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg egt en person med mye energi og glede. Men etter denne hendelsen så holder folk seg unna meg. Vi har en butikk på et senter ‘kondomeriet’ som jeg en gang gikk inn på for å kjøpe en dildo, hadde ikke tenkt å bruke den elns, men bare for gøy. Så var det en kveld jeg tok den med til ei vennine, og jeg skulle prøve å stappe den i kjeften så langt ned jeg kunne. Da filmet hun ene det og la det ut på bursdagen min. Dette ble jo så klart spredd og lagt ut på storyer med tusenvis av seere.. Etter det har folk holdt seg unna meg og de behandler meg ikke likt som før. Jeg er redd for hva de tenker om meg. Alle kaller meg dildo, og jeg har ingen venner på skolen lenger. Har utrolig lyst til å bytte skole, for på andre skoler har jeg venner som vet hvordan jeg er. Uansett så ler alle av meg og det er ingen som støtter meg på skolen når andre, spesielt gutter, er frekke og setter meg i dårlig lys hver dag.. hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 09.04.2019 22:10:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle