Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg anmelde trakassering i diskusjoner på nett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg diskuterte netopp med noen på en sosial platform og fikk dette rom respons under diskusjonen «got damn you crazy as fuck! You got some real issues here, get you’re stanky goofin ass outta here bitch!». Jeg mener personelig at dette var trakkasering, vi hadde en vanelig diskusjon hvor vi var uenige men sa ingenting som kunne trakasert han men når jeg fikk denne responsen fikk jeg vodt inni meg. Det var virkelig sårende at han kunne si noe sånt når vi kunn diskuterte. Kunne jeg anmeldt dette? Eller er det ikke no spessielt jeg burde bry meg om? Fordi jeg mener dette var trakkasering.

SVAR

Besvart 14.04.2019 11:14:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan diskutere på nett?

Det kan være gøy å diskutere på nett, men det er lurt å følge noen retningslinjer: Hold deg til saken og ikke gå til personangrep.

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Retten til ytringsfrihet

Ytringsfriheten er en frihet til å gi uttrykk for meningene sine, og til å søke og motta informasjon. I Norge står ytringsfriheten sterkt, men det finnes visse begrensninger.

 

Les mer
account_circle