Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra, jeg hater meg selv og skolen. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har aldri trivest i klassen min og jeg har gått i den i 3 år snart. Jeg ble utestengt mye men nå har jeg en venninne i klassen å være med på skolen. Jeg er veldig mye lei meg (litt usikker på hvorfor) og jeg har vært det lenge. Jeg stresser veldig mye og knekker fort. Jeg griner meg til søvn hver natt og ofte når jeg går hjem fra skolen. Jeg hater meg selv og hvordan jeg ser ut, jeg hater å dra på skolen og jeg hater de så kalte vennene mine som bare svikter meg. Jeg er så lei av absolutt alt. Faren min er død og jeg bor alene me mamma. Har søsken men de er mye eldre og har flyttet ut. Jeg har dratt til helsesøster og snakket me lærere men ingenting hjelper. I det siste så har jeg også sluttet å spise. Jeg spiser men veldig lite. Jeg har aldri vært noe tynn men jeg er ikke så veldig stor heller. Jeg gjør nesten aldri noe på ettermiddagene. Har gått på fritidsaktiviteter men sluttet. Jeg sover veldig mye og er alltid lei meg. Mamma vet at jeg spiser lite. Hva gjør jeg? :(

SVAR

Besvart 10.05.2019 10:30:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle