Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet - hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blir mobbet i circa 6 måneder. Jeg sa ifra til læreren min 5 ganger i januar og han informerte foreldrene mine og mobberne men jeg blir fortsatt mobbet. Jeg har fått drapstrusler og advarsler og på snap adder folk meg å sier at det er noen som kommer å tar meg. Jeg får ikke truslene lenger, men de som mobber meg sier stygge ting å de ler av meg hver gang jeg går forbi. Når vi sitter i klasserommet peker de å ler og kommenterer stygge ting om klærne mine og hvordan jeg ser ut. Jeg har kjøpt helt nye sko som jeg liker veldig godt, men de som mobber meg lo av skoene mine og kalte de homsesko. De er mest sansynelig bare misunnelige men det fjor fortsatt ikke at det er greit. Jeg er redd for å vise meg i gangene og i klasserommet. Jeg sluttet å spise i kantina for lenge siden. NPR jeg sitter i klasserommet er jeg livredd for å reise meg opp eller rekke opp hånda. Jeg tørr heller ikke å gå på do. Jeg vil ikke få oppmerksomhet. Jeg har ingen venner. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.05.2019 21:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle