Hopp til hovedinnholdet

Redd en kollega - hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei på dere. Jeg lurte om noe. Jeg jobbe med en god venn med autistme som vi gikk samme skole før. Men nå er vi ikke venner lenger. Han snakke masse drit til min venn. Han baksnakke også. Han plage andre. Og han ser stygt på meg og andre på jobb. Jeg har sakt i fra til læren. Men hun hørte ikke på meg og tok meg ikke på alvor heller. Jeg er sint på henne og jeg sa flere ganger og mange andre og. Jeg er redd for at jeg skal sladre. Jeg er redd for å sladre til lederen og daglig leder på jobb. Jeg er redd for han skal se stygt på meg hvis jeg sir i fra. Jeg fikk ikke sove etter mase mareritt om han. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er livredd hvis han forsette sånn videre. Jeg er kjempe redd hvis jeg begynne på jobb i høsten. Jeg blir ferdig på skolen i år. Jeg skal begynne å jobbe. Jeg er livredd hvis han forsette sånn. Mye det som har skjedd. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre. Fort dere å svar no. Jeg er livredd.

SVAR

Besvart 18.05.2019 13:05:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle