Hopp til hovedinnholdet

Blir kalt hore, bitch og fitte av alle guttene i klassen. Trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel jente. Og jeg blir alltid kaldt en billig hore, en fitte, en bitch osv. Av guttene i klassen min. De gjør det nok fordi jeg kaller de det tilbake, men jeg har stoppet med det nå. Men jeg syntes det har gått alt for langt nå. Hva gang veg ser de kaller de meg stygge ting, og da mener jeg nesten alle guttene i klassen min. Jeg sa det til en gutt i klassen min at jeg ikke syntes det er gøy lenger og da sa bare «synn for deg» men jeg vil ikke sladre på de for da er det ingen som kommer til å like meg. Trenger hjelp Takk på forhold hilsen en ganske trist jente

SVAR

Besvart 25.05.2019 17:10:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
account_circle