Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir mobbet på skolen, mistet bestevennen min og har mistet mange kjære

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

det hjellper ikke å snakke md folk Jeg kjenner ikke pappaen min og når jeg var 4 døde mamma av kreft, noe som har vært veldig tøft for meg i alle år. Jeg ble vokstopp i et lite nabolag der jeg fikk meg en bestevenn og vi er vokst opp sammen, vi lekte masse og lærte en god del sammen. Når vi begynte på skolen i 2009 ble vi uvenner og helt siden det året har han drevet å mobbet meg, han har sagt at jeg skal gå å brenne fordi ingen liker meg, fordi du er en hore, du er feit, heng deg selv fordi ingen liker deg, håper du får kreft å dør. Jeg går i 10 klasse og tenker ofte at jeg gleder meg til å slippe klassen min (bare noen) jeg blir ikke behandlet likt som alle andre og jeg bli mobbet, og jeg får slemme kommentarer! Jeg har alltid hatt et veldig tett bånd til bestemoren min, før jeg flyttet opp til onkel min (April 2009)bodde jeg hos Mimmi, vi har hatt mange gode minner og vi har alltid hatt veldig godt å tett bånd <3.somern 2018 døde dessverre Mimmi .Etter at hun døde har jeg hat

SVAR

Besvart 06.06.2019 10:30:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle