Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt mobbet siden 1 klasse!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år og har blitt mobbet siden 1 klasse av «vennene» mine i klassen. Jeg har opplevd nettmobbing og mobbing på skolen og fritiden, jeg har snakket med mamma, pappa, helsesøster og sosialrådgivere på skolen min, men jeg føler ikke helt det hjelper, jeg har hatt et ønske om å bytte skole i mange år. Jeg har hatt veldig lyst til å bytte til nabobyen sin skole, for da kan jeg få en ny sjanse, men mamma og pappa skjønner alvoret når jeg foklarer hvorfor, for de har aldri opplevd noe sånt selv tror jeg, og da tenker jeg det er vanskelig som en forelder og skjønne det jeg sier. Grunnen til at jeg vil bytte skole er fordi jeg ikke vare trives i klassen, det er i såfall sånn jeg føler det. Uansett hvem jeg møter på i gangene på skolen ser de stygt eller rart på meg, jeg føler meg veldig ukomfortabel når jeg går inn på skolen område. Jeg vil veldig gjerne ha noen tips til hva jeg kan gjøre får å få det best som mulig. Håper dere kan svare på dette:)

SVAR

Besvart 03.06.2019 21:12:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Trives du på skolen?

Skolen din skal sørge for at du trives der. Hvis du ikke gjør det, må du si ifra til læreren din eller helsesøster.

Les mer
attach_file

Hvordan er en god lærer?

Hva er viktigst for om du trives med en lærer eller ikke?

Les mer
account_circle