Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min blir mobbet, og nå er hun ikke på skolen lenger. Hva gjør jeg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I klassen min det mange som krangler og mobber en jente. Hun jenta er min beste venn, men nå vil hun ikke komme på skolen og vis jeg spør henne om hun vil finne på noe eller om når hun kommer på skolen er det som om hun ikke bryr seg og later som om hun er på skolen, men hun har ikke det i 2 uker nå. Vi starter på ungdomsskolen om 2 måneder og da skal hun starte igjen, men hun vil ikke være med meg selv om hun ville gå i klassen min og fikk bytte hit, bare for min skyld,men hun vil ikke være med meg?! Hva skal jeg gjøre? Hilsen jente06

SVAR

Besvart 09.06.2019 23:12:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

- Jeg ser at noen blir mobbet, men jeg gjør ikke noe. Mobber jeg da?

Jeg ser at noen i klassen får kommentarer slengt etter seg på nett og i skolegården, men jeg gjør ikke noe. Er jeg også med på mobbingen hvis jeg ikke gjør noe?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle